Tekstversie

Met vestigingen in Zeewolde, Ermelo en Deventer

Een passepartout is er niet alleen voor bescherming, maar ook voor verfraaiing. Samen met een passende lijst krijgt de afbeelding een sterkere uitstraling.


Op deze website vindt U de portal van een aantal samenwerkende bedrijven op gebied van kunst en lijsten in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel.

"Kunst en Lijsten" heeft momenteel 3 vestigingen en bestaat uit;
ArtXpoze, Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij in Zeewolde
(klik hier)
Kunstuitleen Noordwest Veluwe in Ermelo, nabij Harderwijk
(klik hier)
en Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer
(klik hier) .
De drie zelfstandige Kunstuitlenen van "Kunst en Lijsten" werken samen op het gebied van administratie en collectiebeheer onder de noemer "Kunstuitleen Midden Nederland".


ArtXpoze in Zeewolde en Kunstuitleen Deventer beschikken beiden over een ruim gesorteerde kwaliteitslijstenmakerij, waar U werkelijk alles op een originele en passende wijze, op maat, kunt laten inlijsten.
Kunstuitleen Noordwest Veluwe heeft tegenwoordig ook een inlijstservice. Het is een servicepunt voor het uitzoeken en adviseren van inlijstingen. Het inlijstwerk zelf zal door de vestiging van Kunst en Lijsten in Zeewolde uitgevoerd worden. Zo blijft alles in vertrouwde handen en kunt u rekenen op een mooi resultaat.

Naast deze activiteiten zijn er een schilderijrestaurator en een interieur-en lichtadviseur die meewerken in dit samenwerkingsverband. Voor informatie over deze extra dienstverlening kunt U contact opnemen met één van de vestigingen. Zeewolde heeft sinds enige tijd een afdeling met Designverlichting die volledig verzorgd wordt door Interieur en Licht. Daarin vindt u een selectie exclusieve designverlichting van diverse merken.

In alle drie de vestigingen van Kunst en Lijsten vindt u diverse stijlvolle, kunstzinnige geschenkartikelen, zoals het Molinari glaswerk op de foto hier onder, vazen en kommen van Olav Slingerland, beeldjes van Wilhelmien Nijboer en de kleurrijke beeldjes van Jacqueline Schäfer op de foto hiernaast.

WINTER BIJ KUNST EN LIJSTEN

"Sterrendorp"van Hjalmar Riemersma. Deze winterse zeefdruk is te huur en te koop via onze Kunstuitleen/Galerie op de Veluwe. Voor meer mooie kunstwerken ga je naar onze digitale catalogus. Je komt daar terecht door op de foto van het Sterrendorp te klikken. Veel kijkplezier gewenst.


* DE ACTUELE NIEUWSBERICHTEN
VAN KUNST EN LIJSTEN EN KUNSTUITLEEN MIDDEN NEDERLAND:

* KORTE SLUITING TIJDENS VOORJAARSVAKANTIE EN OPENINGSTIJDEN
Donderdag 27 en vrijdag 28 februari zijn de vestigingen in Zeewolde en Deventer gesloten. Op zaterdag 29 februari zijn ze, net als de vestiging in Ermelo, gewoon open.

Buiten de vakantieperiodes zijn alle drie de vestigingen open op hun gebruikelijke tijden.
Kijk voor meer info bij de vestiging in uw buurt.

* SUPER-ACTIE KUNSTUITLEEN
Onze vestiging op de Veluwe bestaat 30 jaar en daarom hebben we een mooie actie bedacht voor onze 3 Kunstuitlenen.
Lees er meer over bij de nieuwtjes van de vestiging van uw keuze.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze
digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren.
U kunt de catalogus bereiken door op de foto hiernaast te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN ZEEWOLDE

ARTXPOZE, KUNSTUITLEEN, GALERIE EN LIJSTENMAKERIJ

* KORTE SLUITING VOORJAARSVAKANTIE EN OPENINGSTIJDEN
Op vrijdag 28 februari zijn Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze en Interieur en Licht gesloten. Op zaterdag 29 februari zijn ze gewoon open van 09.00 - 12.00 uur.

Buiten de vakantieperiodes zijn
Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij ArtXpoze en Interieur en Licht wekelijks (zonder afspraak) geopend op vrijdag- en zaterdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur. U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google. (Op maandag t/m donderdag wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt.)

* JUBILEUM-ACTIE KUNSTUITLEEN
Wie nu lid wordt van onze Kunstuitleen krijgt een mooi welkomstcadeau. Het hangt samen met het 30-jarig jubileum van onze Kunstuitleen op de Veluwe. Op de
website kunt u hier meer over lezen.

* NU OOK SCHITTERENDE DESIGNVERLICHTING BIJ ARTXPOZE
In de galerie-ruimte van ArtXpoze is een presentatie met designverlichting ingericht door
Interieur en Licht. Daarin vindt u een selectie exclusieve designverlichting van diverse merken.
Naast deze selectie kan Anneke Bulstra van Interieur en Licht nog een enorme hoeveelheid andere designverlichting aanbieden, omdat zij enkele tientallen verlichtingsmerken vertegenwoordigt. Verder verzorgt zij lichtplannen en interieuradviezen.

* Klik
hier voor de website van ArtXpoze.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN ERMELO

KUNSTUITLEEN, GALERIE EN INLIJSTSERVICE NOORDWEST VELUWE

* OPENINGSTIJDEN
Momenteel is
Kunstuitleen Noordwest Veluwe wekelijks (zonder afspraak) geopend op zaterdagochtend tussen 10.00 en 13.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google.

* Op maandag is het mogelijk om op afspraak een bezoek aan de Kunstuitleen te brengen.

* SUPER-ACTIE KUNSTUITLEEN IN TEKEN 30-JARIG JUBILEUM
Wie nu lid wordt van onze Kunstuitleen krijgt een mooi welkomstcadeau. Het hangt samen met ons 30-jarig jubileum. Op 2e Paasdag 2019 was Kunstuitleen Noordwest Veluwe (vh CBK Gelderland) 30 jaar gevestigd in Ermelo op de Veluwe. Op onze
website leest u hier meer over.

* INLIJST-SERVICE
Kunstuitleen Noordwest Veluwe heeft tegenwoordig ook een inlijstservice. Het is een servicepunt voor het uitzoeken en adviseren van inlijstingen. Het inlijstwerk zelf zal door de vestiging van Kunst en Lijsten in Zeewolde uitgevoerd worden. Daar bevindt zich een ruim gesorteerde kwaliteitslijstenmakerij, waar ze werkelijk alles op een originele en passende wijze, op maat, kunnen inlijsten. Zo blijft alles in vertrouwde handen en kunt u rekenen op een mooi resultaat.

* Kunstuitleen Noordwest Veluwe is verhuisd van de bibliotheek naar
zalencentrum en theater De Dialoog. Het nieuwe bezoek-adres is Raadhuisplein 4 in Ermelo (foto)

* Klik
hier voor de website van Kunstuitleen Noordwest Veluwe.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN DEVENTER

KUNSTUITLEEN, GALERIE EN LIJSTENMAKERIJ DEVENTER

* KORTE SLUITING VOORJAARSVAKANTIE EN OPENINGSTIJDEN
Op donderdag 27 en vrijdag 28 februari is Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer gesloten. Op zaterdag 29 februari is het gewoon geopend van 14.00 - 17.00 uur.

Buiten de vakantieperiodes is
Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer weer wekelijks (zonder afspraak) geopend op donderdag, vrijdag en zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur.
U kunt dit op de dag van bezoek altijd nog even checken op Facebook of Google. (Op maandag t/m woensdag wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt.)

* SUPER-ACTIE KUNSTUITLEEN
Wie nu lid wordt van onze Kunstuitleen krijgt een mooi welkomstcadeau. Het hangt samen met het 30-jarig jubileum van onze Kunstuitleen op de Veluwe. Op de
website leest u hier meer over.

* EXPOSITIE
In januari en februari kunt u in de Kunstuitleen een expositie met 11 schilderijen van grote kleurrijke portretten van Kees Prins bekijken. Alle werken zijn te leen en te koop via Kunstuitleen Deventer. Voor meer info kijkt u op de
website of klik via deze pagina door naar onze social media.

* NIEUWE KUNST IN COLLECTIE
Onlangs hebben we een aantal nieuwe werken aan kunnen schaffen die nu in de collectie opgenomen zijn. Het gaat om heel diverse werken van o.a. Jennifer Wijnbergen, Piotr, Ronald Boonacker, Oliver Beijn, Kantcho Kanev, Saskia Bremer, Quaraish, Merche Oleivre, Ada Breedveld, Peter Meijer en natuurlijk van Ineke ten Kaate.

* Klik
hier voor de website van Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer.

"Let's Party"van Marianne Naerebout: een prachtige, kleurige, grote en vrolijke zeefdruk.


Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland
Correspondentie-adres / administratie: Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde, tel. 036-5226632, e-mail; info@kunst-en-lijsten.nl
Kunst en Lijsten kunt u ook volgen via
Facebook (klik hier) en op Twitter (klik hier).