Tekstversie

Met vestigingen in Zeewolde, Ermelo en Deventer

Een passepartout is er niet alleen voor bescherming, maar ook voor verfraaiing. Samen met een passende lijst krijgt de afbeelding een sterkere uitstraling.


Op deze website vindt U de portal van een aantal samenwerkende bedrijven op gebied van kunst en lijsten in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel.

"Kunst en Lijsten" heeft momenteel 3 vestigingen en bestaat uit;
ArtXpoze, Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij in Zeewolde
(klik hier)
Kunstuitleen Noordwest Veluwe in Ermelo, nabij Harderwijk
(klik hier)
en Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer
(klik hier) .
De drie zelfstandige Kunstuitlenen van "Kunst en Lijsten" werken samen op het gebied van administratie en collectiebeheer onder de noemer "Kunstuitleen Midden Nederland".


ArtXpoze in Zeewolde en Kunstuitleen Deventer beschikken beiden over een ruim gesorteerde kwaliteitslijstenmakerij, waar U werkelijk alles op een originele en passende wijze, op maat, kunt laten inlijsten.
Kunstuitleen Noordwest Veluwe heeft tegenwoordig ook een inlijstservice. Het is een servicepunt voor het uitzoeken en adviseren van inlijstingen. Het inlijstwerk zelf zal door de vestiging van Kunst en Lijsten in Zeewolde uitgevoerd worden. Zo blijft alles in vertrouwde handen en kunt u rekenen op een mooi resultaat.

Naast deze activiteiten zijn er een schilderijrestaurator en een interieur-en lichtadviseur die meewerken in dit samenwerkingsverband. Voor informatie over deze extra dienstverlening kunt U contact opnemen met één van de vestigingen. Zeewolde heeft sinds enige tijd een afdeling met Designverlichting die volledig verzorgd wordt door Interieur en Licht. Daarin vindt u een selectie exclusieve designverlichting van diverse merken.

In alle drie de vestigingen van Kunst en Lijsten vindt u diverse stijlvolle, kunstzinnige geschenkartikelen, zoals glaskunst van Loranto, het Molinari glaswerk op de foto hier onder, vazen en kommen van Olav Slingerland, beeldjes van Wilhelmien Nijboer en de kleurrijke beeldjes van Jacqueline Schäfer op de foto hiernaast.

KUNST EN LIJSTEN / KUNSTUITLEEN MIDDEN NEDERLAND

Maatregelen ivm Corona: De 3 vestigingen van Kunst en Lijsten zijn weer volledig in bedrijf. U kunt ons op afspraak bezoeken.


* ACTUELE NIEUWSBERICHTEN

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE EN OPENING OP AFSPRAAK

Na een lockdown van bijna 5 maanden zijn onze 3 vestigingen weer volledig in bedrijf, maar wel uitsluitend op afspraak.
Het uitzoeken of ruilen van kunstwerken is weer mogelijk. Hetzelfde geldt voor voor interieur-en lichtadviezen; ook die kunnen we weer voor u verzorgen. Inlijstwerk wordt momenteel (soms) beperkt aangenomen, omdat we sinds begin van het jaar met een kleiner team werken.

Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt u op werkdagen (van maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur bellen met onze centrale administratie via 036-5226632.

Wij hebben het afspraaksysteem ingevoerd, omdat onze locaties niet zodanig in te richten zijn dat de 1,5 meter-regels nageleefd kunnen worden.
De afspraken zijn op basis van vaste tijdslots en qua tijd afgestemd op uw reden van bezoek. U wordt verzocht wat eerder of exact op tijd te zijn. Als er nog mensen aanwezig zijn, dan hebben we een apart wachtplekje ingericht. Meestal hoeft u niet meer dan een paar minuten te wachten. We stellen het gebruik van mondkapjes binnen niet verplicht, omdat u in principe alleen met uw eigen gezelschap bent. U bent uiteraard vrij ze wel te gebruiken en als u er op staat dat onze medewerker dat ook doet, kunt u dat bij het reserveren aangeven.

Wij hopen op uw begrip voor deze maatregelen, maar op deze manier kunnen we iedereen goed en veilig van dienst zijn. Daarnaast is het grote voordeel van deze vorm van private shopping, dat u de onverdeelde aandacht krijgt en vrijwel nooit hoeft te wachten.


* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze
digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren.
U kunt de catalogus bereiken door op de link hierboven te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN ZEEWOLDE

ARTXPOZE, KUNSTUITLEEN, GALERIE EN LIJSTENMAKERIJ

* HERINRICHTING ARTXPOZE
De verhuizing van onze vestiging in Ermelo heeft geleid tot een complete herinrichting van ons pand in Zeewolde.
De drie ruimtes zijn opnieuw ingedeeld en een stuk ruimer van opzet geworden. Daarnaast is de lijstenpresentatie vernieuwd, de verlichtingspresentatie verplaatst en is er nu prachtige glaskunst van Loranto te koop via onze Galerie.

* OPENING VOORJAAR 2021
Sinds kort zijn we weer volledig geopend, op afspraak.

U kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur met 036-5225229.

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn de drie vestigingen van Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland tot nader bericht alleen op afspraak te bezoeken. Voor meer info lees hierboven bij het algemene item over Corona-preventie bij Kunst en Lijsten of ga naar de
website.

* SCHITTERENDE DESIGNVERLICHTING VAN "INTERIEUR EN LICHT" BIJ ARTXPOZE
In de galerie-ruimte van ArtXpoze is een presentatie met designverlichting ingericht door
Interieur en Licht. Daarin vindt u een selectie exclusieve designverlichting van diverse merken.
Naast deze selectie kan Anneke Bulstra van Interieur en Licht nog een enorme hoeveelheid andere designverlichting aanbieden, omdat zij enkele tientallen verlichtingsmerken vertegenwoordigt. Verder verzorgt zij lichtplannen en interieuradviezen.

* Klik
hier voor de website van ArtXpoze.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN ERMELO

KUNSTUITLEEN, GALERIE EN INLIJSTSERVICE NOORDWEST VELUWE

* VERHUIZING KUNSTUITLEEN
De Kunstuitleen is verhuisd naar de Dokter Holtropstraat 169-A.

* OPENING VOORJAAR 2021
Sinds kort zijn we weer volledig geopend, op afspraak.

U kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur met 0341-562769.

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn de drie vestigingen van Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland tot nader bericht alleen op afspraak open. Voor meer info lees hierboven bij het algemene item over Corona-preventie bij Kunst en Lijsten of ga naar de
website.

* INLIJST-SERVICE
Kunstuitleen Noordwest Veluwe heeft tegenwoordig ook een inlijstservice voor leden van de Kunstuitleen. Het is een servicepunt voor het uitzoeken en adviseren van inlijstingen en het verzorgen van schilderij-reiniging en restauratie. Het inlijstwerk zelf, evenals het restauratiewerk zal door de vestiging van Kunst en Lijsten in Zeewolde uitgevoerd worden. Daar bevindt zich een ruim gesorteerde kwaliteitslijstenmakerij, waar ze werkelijk alles op een originele en passende wijze, op maat, kunnen inlijsten, maar ook reinigen en restaureren. Zo blijft alles in vertrouwde handen en kunt u rekenen op een mooi resultaat.

* Klik
hier voor de website van Kunstuitleen Noordwest Veluwe.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN DEVENTER

KUNSTUITLEEN, GALERIE EN LIJSTENMAKERIJ DEVENTER

* HERINRICHTING KUNSTUITLEEN DEVENTER
We gebruiken de periode van gedwongen sluiting voor het verbeteren van een aantal zaken, zoals het leggen van vloerbedekking in de twee kunstuitleenruimtes, het aanbrengen van extra spotverlichting in een deel van de uitleen en het uitbreiden van de werken in de digitale catalogus. Zo wordt deze periode toch nog zinvol ingevuld.

* OPENING VOORJAAR 2021
Sinds kort zijn we weer volledig geopend, op afspraak.

U kunt voor meer informatie of het maken van een afspraak bellen op werkdagen (maandag t/m vrijdag) tussen 10.00 en 16.00 uur met 0570-244000.

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn de drie vestigingen van Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland tot nader bericht alleen op afspraak open. Voor meer info lees hierboven bij het algemene item over Corona-preventie bij Kunst en Lijsten of ga naar de
website.

* NIEUWE KUNST IN COLLECTIE
Onlangs hebben we een aantal nieuwe werken aan kunnen schaffen die nu in de collectie opgenomen zijn. Het gaat om heel diverse werken van o.a. Jennifer Wijnbergen, Piotr, Ronald Boonacker, Oliver Beijn, Kantcho Kanev, Saskia Bremer, Quaraish, Merche Oleivre, Ada Breedveld, Peter Meijer, Kees Prins en natuurlijk van Ineke ten Kaate.

* Klik
hier voor de website van Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer.

"Let's Party"van Marianne Naerebout: een prachtige, kleurige, grote en vrolijke zeefdruk.


Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland
Correspondentie-adres / administratie: Krachtenveld 52 - 3893 CD Zeewolde, tel. 036-5226632, e-mail; info@kunst-en-lijsten.nl
Kunst en Lijsten kunt u ook volgen via
Facebook (klik hier) en op Twitter (klik hier).