U bevindt zich hier: Startpagina
Verder naar:
Algemeen:

Zoeken naar:

Welkom bij de portal van Kunst en Lijsten

Met vestigingen in Zeewolde, Ermelo en Deventer


Op deze website vindt U de portal van een aantal samenwerkende bedrijven op gebied van kunst en lijsten in de provincies Flevoland, Gelderland en Overijssel.

"Kunst en Lijsten" heeft momenteel 3 vestigingen en bestaat uit;
ArtXpoze, Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij in Zeewolde
(klik hier)
Kunstuitleen Noordwest Veluwe in Ermelo, nabij Harderwijk
(klik hier)
en Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer
(klik hier) .
De drie zelfstandige Kunstuitlenen van "Kunst en Lijsten" werken samen op het gebied van administratie en collectiebeheer onder de noemer "Kunstuitleen Midden Nederland".


ArtXpoze in Zeewolde en Kunstuitleen Deventer beschikken beiden over een ruim gesorteerde kwaliteitslijstenmakerij, waar U werkelijk alles op een originele en passende wijze, op maat, kunt laten inlijsten.
Kunstuitleen Noordwest Veluwe heeft tegenwoordig ook een inlijstservice. Het is een servicepunt voor het uitzoeken en adviseren van inlijstingen. Het inlijstwerk zelf zal door de vestiging van Kunst en Lijsten in Zeewolde uitgevoerd worden. Zo blijft alles in vertrouwde handen en kunt u rekenen op een mooi resultaat.

Naast deze activiteiten zijn er een schilderijrestaurator en een interieur-en lichtadviseur die meewerken in dit samenwerkingsverband. Voor informatie over deze extra dienstverlening kunt U contact opnemen met één van de vestigingen. Zeewolde heeft sinds enige tijd een afdeling met Designverlichting die volledig verzorgd wordt door Interieur en Licht. Daarin vindt u een selectie exclusieve designverlichting van diverse merken.

In alle drie de vestigingen van Kunst en Lijsten vindt u diverse stijlvolle, kunstzinnige geschenkartikelen, zoals het Molinari glaswerk op de foto hier onder, vazen en kommen van Olav Slingerland, beeldjes van Wilhelmien Nijboer en de kleurrijke beeldjes van Jacqueline Schäfer op de foto hiernaast.

ZOMER BIJ KUNST EN LIJSTEN


* DE ACTUELE NIEUWSBERICHTEN
VAN KUNST EN LIJSTEN EN KUNSTUITLEEN MIDDEN NEDERLAND:

*ZOMERSLUITING
Alle 3 vestigingen van Kunst en Lijsten zijn in de maand augustus gesloten.

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn onze 3 vestigingen ook na de zomersluiting, tot nader bericht, alleen op afspraak geopend.

Het uitzoeken of ruilen van kunstwerken is daardoor weer mogelijk. Hetzelfde geldt voor inlijstwerk en voor interieur-en lichtadviezen; ook die kunnen we weer voor u verzorgen.

Voor meer informatie of het plannen van een afspraak kunt u vanaf de laatste week van augustus bellen met 036-5226632

Wij hebben het afspraaksysteem ingevoerd, omdat onze locaties niet zodanig in te richten zijn dat de 1,5 meter-regels nageleefd kunnen worden.
Als u ons nu bezoekt bent u op dat moment de enige klant/gezinseenheid, eventueel in combinatie met iemand die even wat komt afgeven of ophalen . Zo kunt u ons toch veilig bezoeken. Wij hopen op uw begrip voor deze ingrijpende maatregelen.

* DIGITALE CATALOGUS KUNSTWERKEN
Steeds meer mensen maken gebruik van onze
digitale catalogus om een werk uit te kiezen of te reserveren.
U kunt de catalogus bereiken door op de foto hiernaast te klikken. In de catalogus staat een (derde) deel van de totale kunstcollectie van onze 3 vestigingen

Afbeelding: Maatregelen Corona-preventie: - Tot nader bericht zijn de 3 vestigingen van Kunst en Lijsten, ook na de zomersluiting, alleen op afspraak open.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN ZEEWOLDE

ARTXPOZE, KUNSTUITLEEN, GALERIE EN LIJSTENMAKERIJ

* ZOMERSLUITING EN BEPERKTE OPENING SEPTEMBER
De hele maand augustus zijn we gesloten.
Vanaf de laatste week van augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar voor het plannen van afspraken in september.
In september houden we een beperkt aantal momenten vrij voor uitzoek- of omruil-afspraken. We doen dit vanwege drukte door de verhuizing van onze vestiging in Ermelo en omdat Zeewolde regelmatig als tijdelijke opslag voor deze verhuizing gebruikt wordt.
Vanaf begin oktober, als Ermelo heropend is, zullen we in Zeewolde weer met normale bezetting draaien.

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn de drie vestigingen van Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland tot nader bericht alleen op afspraak te bezoeken. Voor meer info lees hierboven bij het algemene item over Corona-preventie bij Kunst en Lijsten of ga naar de
website.

* NU OOK SCHITTERENDE DESIGNVERLICHTING BIJ ARTXPOZE
In de galerie-ruimte van ArtXpoze is een presentatie met designverlichting ingericht door
Interieur en Licht. Daarin vindt u een selectie exclusieve designverlichting van diverse merken.
Naast deze selectie kan Anneke Bulstra van Interieur en Licht nog een enorme hoeveelheid andere designverlichting aanbieden, omdat zij enkele tientallen verlichtingsmerken vertegenwoordigt. Verder verzorgt zij lichtplannen en interieuradviezen.

* Klik
hier voor de website van ArtXpoze.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN ERMELO

KUNSTUITLEEN, GALERIE EN INLIJSTSERVICE NOORDWEST VELUWE

* ZOMERSLUITING EN VERHUIZING KUNSTUITLEEN
De hele maand augustus en september zijn we gesloten.
In de laatste week van augustus krijgen we de sleutel van onze nieuwe locatie in Ermelo. Aangezien
Zalencentrum De Dialoog en het Theater verbouwd worden en er na de verbouwing geen plek meer is voor de Kunstuitleen, moesten we op zoek naar een nieuw onderkomen. Samen met de afdeling cultuur en de afdeling vastgoed van de Gemeente hebben we een nieuwe locatie gevonden in de nabijheid van het centrum en met een goede parkeervoorziening. Over deze nieuwe plek en de opening er van zullen we in september meer onthullen. De hele maand september zullen we druk in de weer zijn met de verhuizing.
Het is de bedoeling dat we er zaterdag 3 oktober voor het eerst open zijn voor onze leden en andere belangstellenden.

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn de drie vestigingen van Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland tot nader bericht alleen op afspraak open. Voor meer info lees hierboven bij het algemene item over Corona-preventie bij Kunst en Lijsten of ga naar de
website.

* INLIJST-SERVICE
Kunstuitleen Noordwest Veluwe heeft tegenwoordig ook een inlijstservice. Het is een servicepunt voor het uitzoeken en adviseren van inlijstingen. Het inlijstwerk zelf zal door de vestiging van Kunst en Lijsten in Zeewolde uitgevoerd worden. Daar bevindt zich een ruim gesorteerde kwaliteitslijstenmakerij, waar ze werkelijk alles op een originele en passende wijze, op maat, kunnen inlijsten. Zo blijft alles in vertrouwde handen en kunt u rekenen op een mooi resultaat.

* Klik
hier voor de website van Kunstuitleen Noordwest Veluwe.

* ACTIVITEITEN EN BIJZONDERE ZAKEN DEVENTER

KUNSTUITLEEN, GALERIE EN LIJSTENMAKERIJ DEVENTER

* ZOMERSLUITING EN BEPERKTE OPENING SEPTEMBER
De hele maand augustus zijn we gesloten.
Vanaf de laatste week van augustus zijn we weer telefonisch bereikbaar voor het plannen van afspraken in september.
In september houden we een beperkt aantal momenten vrij voor uitzoek- of omruil-afspraken. We doen dit vanwege drukte door de verhuizing van onze vestiging in Ermelo en omdat Deventer regelmatig als tijdelijke opslag voor deze verhuizing gebruikt wordt.
Vanaf begin oktober, als Ermelo heropend is, zullen we in Deventer weer met normale bezetting draaien.

* MAATREGELEN IVM CORONA-PREVENTIE
In verband met de ontwikkelingen rond het Coronavirus zijn de drie vestigingen van Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland tot nader bericht alleen op afspraak open. Voor meer info lees hierboven bij het algemene item over Corona-preventie bij Kunst en Lijsten of ga naar de
website.

* NIEUWE KUNST IN COLLECTIE
Onlangs hebben we een aantal nieuwe werken aan kunnen schaffen die nu in de collectie opgenomen zijn. Het gaat om heel diverse werken van o.a. Jennifer Wijnbergen, Piotr, Ronald Boonacker, Oliver Beijn, Kantcho Kanev, Saskia Bremer, Quaraish, Merche Oleivre, Ada Breedveld, Peter Meijer, Kees Prins en natuurlijk van Ineke ten Kaate.

* Klik
hier voor de website van Kunstuitleen, Galerie en Lijstenmakerij Deventer.

Afbeelding: "Let's Party"van Marianne Naerebout: - een prachtige, kleurige, grote en vrolijke zeefdruk.


Kunst en Lijsten / Kunstuitleen Midden Nederland
Correspondentie-adres / administratie: Postbus 100 - 3890 AC Zeewolde, tel. 036-5226632, e-mail; info@kunst-en-lijsten.nl
Kunst en Lijsten kunt u ook volgen via
Facebook (klik hier) en op Twitter (klik hier).